EETHUIS FAVORIET

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 982 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Favoriet. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 12:06 ik had 2 broodjes kaas besteld om tot het bedrag te komen voor de bezorging maar er zaten dus 2 broodjes met niks erop bij..........lekker duur zo 2 kale pita broodjes voor 7 euro. Bij de deur werd me gevraagd een revieuw te schrijven, bij deze dan.
20 apr 2024 om 23:23 Fijne snelle service!
16 apr 2024 om 23:05 Broodje hamburger was erg lekker.de frikadellen speciaal waren niet lekker zat geen smaak aan.
14 apr 2024 om 8:31 Eten kwam precies op de aangegeven tijd en was nog goed warm. Turkse pizza rijkelijk belegd, echt heel lekker!
13 apr 2024 om 9:42 Te veel zout terwijl er veel die geen zout mogen hebben kunnen ze er zelf bij doen
5 apr 2024 om 18:20 Met 5 sterren geef je ze nog teweinig loof, altijd warm, altijd snel (maakt niet uit welke tijd je besteld), lekker eten, aardig en attent personeel/ bezorgers Geen slechte woorden voor, toppers!
29 mrt 2024 om 17:40 Waar voor je geld
27 mrt 2024 om 1:23 good and warm
25 mrt 2024 om 11:09 Eten was echt zalig. Bezorgtijd (veel) te lang. Had maximale fooi gegeven, maar duurde (erg) lang.
25 mrt 2024 om 6:59 Het was weer heerlijk. Maar als we als bezorgtijd 19:45 kiezen willen we het niet pas om 20:00 hebben. Dit is wel een puntje van aandacht om aan te werken (vooral als we ruim uur van te voren bestellen)
22 mrt 2024 om 19:54 Beetje flauw van smaak Sla beetje sladderig
17 mrt 2024 om 20:37 Goede kwaliteit van het eten, al had er iets meer sla op de kapsalon mogen zitten. Verder een snelle en vriendelijke bezorging !